Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 21: 'Vrea şi Dănuţa să fure cu voi' (VIDEO)

dana budeanu

A apărut episodul 21 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbeşte despre tunurile financiare care pot fi date în timpul stării de urgenţă, dar şi despre ce urmează în următoarele luni.

"Începe marea distracţie pe caşcavalete. Eu sunt pro. Să se ia tot şi să se demonstreze că UE-MUE nu există. Toate manipulările hasgtag-Soros nu există, Greta nu ne mai poate ajuta, s-a oprit gheţarul în loc de la corona. Nu mai există nimic. Acum există măşti şi halate. Atât. Problema e cine le face. Păi fabricile din România. Fără China, fără India. Trebuie să producem intern, fără UE-MUE, fără nimic, avem şi bani de la Guvern pentru asta. Totul pe intern. Cum 'face' şmecherii. Se supravieţuieşte pe încurajarea producţiei interne. Unde e UE-MUE?", afirmă Dana Budeanu.

"Mesajul meu pentru astăzi este: vă rog frumos să furaţi. Dănuţa acceptă corupţia. Sunt conştientă că aceasta există şi trebuie să existe până la un anumit nivel, ipocriţilor. Ceea ce vreau să vă rog este, dacă furaţi, şi o să furaţi, nu furaţi de la oamenii de rând. Lăsaţi oamenii în pace", adaugă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.