Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 24: Dacă vreți să ne salvăm ca țară, va trebui să o facem singuri!. Ajutorul gratis e doar cel divin!

dana budeanu

A apărut episodul 24 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbeşte despre situația în care se află acum întreaga lume și mai ales România.

Ea susține că ”Nimic nu va mai fi la fel după această pauză. Ideea asta cu virusul a fost genială” și insistă că regulile impuse de autorități trebuie respectate, dar îi îndeamnă pe români să nu o considere o vacanță și să se adapteze la noile realități, realități care vor fi dure pentru foarte mulți.

Dana Budeanu avertizează că sunt o serie de politicieni care transmit minciuni prin aparițiile filmate pe Facebook (îl dă ca exemplu pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice) și îi somează să nu mai mintă... pentru că România poate supraviețui singură în aceste vremuri fără sa ia drumul îndatorării totale ca să poată ”fi luată la bucată în toamnă”.

”Dacă vreți să ne salvăm ca țară, va trebui să o facem singur!. Ajutorul gratis e doar cel divin!”, a concluzionat Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.