Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 37: Toți vă mint!

dana budeanu

A apărut episodul 37 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu arată că actualele măsuri de izolare sunt total inutile și precizează faptul că deși au murit doar 200 de oameni, restul de 19 milioane trebuie să stea în case și să vadă cum se prăbușește economia, iar apoi implicit propriile venituri.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

”În timp ce stau nopțile și lucrez la caracatița asta din sănătate, lucrez la ea pentru că vreau să o lansez la începutul campaniei electorale a PNL. O lansez tocmai pentru că vreau să demonstrez faptul că actuala putere vrea să fie transparentă cu cei care votează. Suntem în a treia săptămână de stare de urgență sau ce mama dracului este asta. Singurul lucru care s-a întâmplat este să se fure la greu. Nimeni nu face absolut nimic, în general, pentru această situație de criză, pentru izolare, pentru această soluție aleasă de Guvern. Nu știu dacă sunteți conștienți și câți dintre voi sunteți conștienți că există și alte soluții de a întâmpina acest ordin al șefilor lume. Eu, ca votant, am dreptul să le cer celor care mă conduc o variantă care să-mi convină a trecerii marii pandemii sau ce rahat o fi asta. Mie nu-mi convine nici ce face Guvernul, nici că eu trebuie să stau izolată în casă, în timp ce toată economia se prăbușește. Eu am dreptul, ca om, să mă izolez ca-n Suedia. Până la această oră, nici în Suedia, nici în Elveția, nici în alte țări nu s-a demonstrat că varianta aia e proastă. Eu am votat, eu plătesc taxe la stat și eu vreau ca statul, pe mine nu mă interesează ce se întâmplă nicăieri pe glob, că eu nu sunt Marea Britanie, Franța sau altă țară, eu sunt România și România poate să fie ca Suedia. Ce statistici dovedesc că altă variantă este mai proastă? În varianta de izolare și care convine celor care fură avem 200 de morți. Oamenii mor în fiecare zi pe tot globul de toate bolile posibile. Unde-s ceilalți morți? Au murit doar 200 de oameni în ultimele 3 săptămâni? Unde sunt ceilalți? Eu am o întrebare pentru Orban, cu Hoha n-am ce să vorbesc, vă rog frumos, deci, noi ăilalți 19 milioane ce facem? Pentru noi ce faceți? Ok, se ajunge la 1000 de morți? Se ajunge, trebuie să fie de Covid. Noi restul de 19 milioane de oameni ce facem? Guvernul s-a gândit la noi?”, spune Dana Budeanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.