Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 50: Rafila, unde sunt miile de morți și infectați, de la finalul lunii aprilie?

dana budeanu

A apărut episodul 50 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre predicțiile făcute de Alexandru Rafila și alți specialiști, cei care anunțau vârful pandemiei de coronavirus, în România, la finalul lunii aprilie.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 49: vine FOAMEA!

”Domnul Rafila, care ne-a anunțat cred că acum o lună de zile, când dorea, probabil, să justifice prelungirea stării de urgență, unde sunt miile și miile de cazuri și de morți, de la sfârșitul lunii aprilie, din România. Repet: miile de infectări și de morți, de la finalul lunii aprilie. Domnule Rafila, ați mințit sau ați încercat să ce? Să generați panică în toată țara, să creați o panică despre o situație care știați că nu este adevărată? În timp ce dumneavoastră, care sunteți un fost ciuma roșie corupt, spălat de ciuma roz și pus bine merci în funcție, colegul dumneavoastră de la Sanador, domnul Moldovan, declară că, rahat, oricum unii mureau și are dreptate. Moldovan spune că ăștia de au murit de Covid, de fapt, au murit de altceva. De ce? Pentru că nu se moare, realmente, nu se moare din cauza acestui virus. De ce trebuie să stăm case? De ce trebuie să o ardem cu tot felul de alerte? De ce trebuie să o frecăm în continuare într-o situație imbecilă, amânată cu 2-3 săptămâni de Klaus Iohannis și Guvernul PNL, care au reacționat mai târziu decât trebuia și decât li s-a ordonat, sperând că, eventual, trag cu peria de sârmă peste rahatul ăsta de coronavirus și cumva facem și alegerile anticipate în 2 săptămâni și după aceea ne ocupăm de coronavirus. Am ajuns ca niște handicapați, de deschidem ultimii orice. O țară cu 300 de curățați de alte boli, deschide în urma Spaniei și Italia, care, vorba aia, sunt lideri europeni pe morți.”, spune Dana Budeanu.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.