Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 95: Rareș, te roagă Dănuța să ne explici cum e cu banii de la UE-MUE

dana budeanu

A apărut episodul 95 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu are un mesaj special pentru Rareș Bogdan și arată că suma de 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană nu vor ajunge în mod real în România.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 94: 10 fătălăi disperați se bat cu Gabriela Firea!

”V-am promis, ieri, ce este cu banii de la UE-MUE, adică cu marile sume cu care a venit președintele României, sanchi. Vreau să iasă Rareșică să-mi dea mie o replică la acest Verdict, despre UE-MUE, despre banii care vin de la UE, despre ceea ce au făcut ăștia, mă, care au plecat la Parlamentul European anul trecut și s-au făcut europarlamentari. Ce ați făcut? Ce ai făcut Rareș? Ai fost, erai acolo? Ai plecat în vacanță? Eu acum vorbesc doar cu Rareș că e cel mai vocal dintre toți, el cu Clitoris și cu Cocoloș și cu alți mincinoși infecți, despre ceea ce înseamnă UE-MUE și bani și toate cele. Dănuța vă explică și aștept să-mi zică Rareș cum o jucăm pe asta, că cu PNL-ul ne-a explicat cum o jucăm și am văzut cum am ajuns.

Așadar, pe înțelesul tuturor, fără granturi, fără chestii complicate. UE-MUE a hotărât că se dau 1824 de miliarde, da, Rareș? Da! Asta se împarte în 2: o parte din sumă este împărțită pentru perioada 2021-2027, adică pentru digitalizare și green deal. Te ror eu mult Rareș, te roagă Dănuța să ieși și să spui cum se va califica România pe digitalizare.”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în episodul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.