Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdictul final în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu, amânat. Motivul este REVOLTĂTOR

ziuaconstanta.ro
gyuri pascu

Cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu a creat un scandal mediatic de amploare în România. Raportul privind cauzele acestuia rămâne şi în ziua de azi învăluit de mister.

Anchetați acasă de DNA pentru corupție, premiați la Budapesta. Dublă măsură pentru patru lideri UDMR

Motivul? Este vorba de banii necesari pentru finalizarea anchetei. "Nu mai avem ce să spunem. Nu mai e nimic nou. Noi ne-am făcut treaba", spune unul dintre anchetatori. Şi continuă: "Am strâns toate problele care trebuiau strânse, am audiat toţi martorii ( n.r. - soţia muzicianului, medicii de pe salvări, de la Ambulanţă şi de la SMURD) care trebuiau audiaţi. Doar dacă procurorul vrea să mai verifice ceva înainte de rezoluţia ce urmează a fi dată!.....Raportul mai trebuie şi plătit, dar asta este altă poveste. Evident că el ar putea să întârzie dacă nu v-a fi plătit. Pentru că, odată finalizat, el nu se eliberează până ce nu sunt achitate costurile. Este posibil  ca el să nu poată fi plătit anul ăsta dacă nu sunt bani. Este o problemă care ţine de financiar”, a explicat unul dintre anchetatori pentru ring.ro.

Degringoladă britanică: Nu există un plan pentru Brexit - Document BBC

În ceea ce priveşte costurile anchetei lucrurile par să fie extrem de simple pentru reprezentaţii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. „La câteva milioane bune de lei vechi se poate ridica valoarea acestui raport. Depinde ce a solicitat procurorul de caz. Pentru autopsie şi tot ce s-a prelevat pentru diverse expertize, costurile pot ajunge la 5-6-7 milioane. Iar, dacă s-au luat şi multe probe pentru analize toxicologice şi histologice, costurile pot trece de 15-20 de milioane de lei vechi”, au spus aceştia conform aceleiaşi surse. 

Ioan Gyuri Pascu a decedat la 26 septembrie 2016, în urma unui infarct miocardic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.