Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdictul în procesul intentat de Johnny Depp ziarului britanic The Sun pentru defăimare, va fi dat în septembrie

twitter.com
Johnny Depp

Verdictul în procesul intentat de actorul şi muzicianul Johnny Depp ziarului britanic The Sun pentru defăimare este aşteptat cel mai devreme în luna septembrie, scrie Deadline.com.

Considerat cel mai mare proces de defăimare din Anglia secolului 21, procesul a început pe 7 iulie şi s-a încheiat pe 28 iulie.

Timp de 16 zile, starul de la Hollywood a fost prezent la Înalta Curte din Londra, la fel şi fosta lui soţie, actriţa Amber Heard, care a prezentat acuzaţiile aduse lui ce stau la baza apărării publicaţiei deţinute de Rupert Murdoch.

Judecătorul Justice Nicol va stabili în următoarele săptămâni verdictul, însă acesta nu este este aşteptat mai devreme de luna septembrie.

Heard a recunoscut, marţi seară, că ultimele săptămâni au fost dificile. „A fost incredibil de dureros să retrăiesc ruptura relaţiei mele”, a declarat ea.

Depp neagă vehement, de mai mulţi ani, acuzaţiile ei, iar avocatul actorului a spus în pledoaria finală că Heard este „mincinoasă patologic”.

David Sherborne, avocatul lui Depp în procesul intentat ziarului britanic The Sun, care a publicat în urmă cu doi ani un articol în care era susţinut că actorul şi-a bătut soţia, a declarat marţi, la pledoaria finală, că materialul respectiv a fost „părtinitor” şi „nedocumentat” şi că publicaţia a acţionat ca „judecător şi juriu”.

Acum, există două variante: dacă judecătorul Nicol va da verdictul în favoarea lui Depp, actorul va fi complet exonerat de acuzaţiile de violenţă; dacă decide împotriva lui, el va rămâne cu eticheta de „wife-beater” (bărbat care îli bate soţia). Totuşi, este puţin probabil ca problema să se încheie aici.

Johnny Depp a acţionat-o în judecată pe fosta soţie şi în statul Virginia, cerându-i 50 de milioane de dolari, după ce ea a scris un editorial în Washington Post în care îl acuză de violenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.