Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vergil Andronache rămâne în stafful tehnic al lui FCSB, ca secund, după numirea antrenorului Bogdan Vintilă

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat, joi, că noul antrenor al roș-albaștrilor, Bogdan Vintilă, dorește să îl păstreze pe secundul Vergil Andronache în stafful tehnic al echipei, anunță MEDIAFAX.

"A zis că-l ţine pe Andronache. Şi vine cu un preparator fizic, Dima, nu-l cunosc. Eu o să ies din viaţa publică puţin aşa. E ultima mea trufie. O să vă las cu Narcis Răducan, cu Vintilă. Iar eu o să-mi văd de trebuşoara mea", a declarat Becali, la PRO X, joi seara.

Narcis Răducan, directorul sportiv al clubului, a confirmat acest lucru, spunând: "Andronache va rămâne în cadrul clubului, atât el cât şi staff-ul. Sunt convins că de fiecare dată când vom avea nevoie de el, va răspunde 'prezent'. Dar acum nu e important acest aspect, ci dubla cu Vitoria Guimaraes".

Citește și: LISTA noilor miniștri PSD: surprize mari în CEX .

"Ce se va hotărî, aia vom face. Suntem fericiţi că avem şanse reale de calificare, asta ne-am dorit de la început. Noi vom munci la fel de mult din orice postură. Nu contează numele sau poziţia din club, fiecare dintre noi trebuie să pună umărul la calificare. Eu am făcut tot ce a depins de mine ca lucrurile din club să aibă o continuitate", a spus Vergil Andronache, după meciul de joi, cu Vitoria Guimaraes.

Prima manşă din play-off-ul Europa League, dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes, s-a încheiat cu scorul de 0-0. Returul va avea loc joi, 29 august, începând cu orele 22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.