Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verificări în Suceava după ce un instructor ar fi cerut șpagă unei eleve pentru obținerea permisului

4tuning.ro
spaga

Direcția Generală Anticorupție a început verificări după apariția unor imagini filmate între un instructor auto din Suceava, eleva acestuia și rudele fetei. Bărbatul i-ar fi cerut tinerei 400 de euro șpagă pentru a-l plăti pe polițistul care a examinat-o.

Potrivit imaginilor, discuția a avut loc după ce instructorul auto i-ar fi cerut tinerei 400 de euro pentru a-l plăti pe polițistul examinator, în așa fel încât tânăra să primească permis de conducere.

Fata susține că instructorul auto i-ar fi sugerat să îi dea bani polițistului care a examinat-o pentru a fi sigură că va fi declarată admisă.

După ce tânăra a dat proba și a trecut examenul, rudele femeii au încercat să discute cu instructorul legat de banii pe care acesta i-ar fi cerut pentru plata polițistului, iar întreaga discuție a fost filmată cu o cameră ascunsă.

Citește și: VIDEO Teodorovici sare cu întrebări pe Guvernul PNL: 'De ce s-au făcut plățile către frații Micula? Scandalul a fost făcut în mod artifical'

Instructorul a încercat să evite inițial subiectul, după care a recunoscut, pe finalul înregistrării, că a cerut bani pentru a trece examenul auto.

Întâmplarea a avut loc în orașul Cajvana, județul Suceava, iar ofițerii DGA au început verificările pentru a vedea dacă imaginile sunt sau nu reale.

„Am luat la cunoștință despre această situație și rămâne să analizăm dacă din filmare rezultă elementele necesare pentru a ne sesiza cu privire la suspiciunea săvârșirii unei fapte de corupție”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Anticorupție, Sarmiza Fetcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.