Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru FC Barcelona: La Liga a validat planul de viabilitate al clublui

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Liga spaniolă de fotbal a validat planul de viabilitate al clubului FC Barcelona pentru următoarele două sezoane, ceea ce face posibil ca gruparea catalană să lucreze în continuare la planul de revenire al lui Leo Messi la echipa care l-a consacrat, au anunţat surse din cadrul formaţiei "azulgrana", citate de agenţia EFE.

Acordul dat de La Liga va permite Barcelonei să înscrie contractele lui Pablo Peez Gavira "Gavi", Ronald Araujo, Sergi Roberto şi Inaki Pena, reînnoite recent, precum şi viitoarea prelungire a angajamentului lui Alejandro Balde sau transferul lui Inigo Martinez, care va veni din postura de jucător liber de contract.

Totodată, Barcelona vrea să opereze pe piaţa transferurilor cu regula 1/1, ceea ce înseamnă că va putea să aducă jucători atât timp cât va putea furniza, odată cu transferul de jucători, aceaşi masă salarială de care are nevoie pentru a face faţă noilor contracte.

Vicepreşedintele economic al clubului catalan, Eduard Romeu, a afirmat că revenirea lui Messi presupune, printre altele, vânzarea de active de la echipă şi astfel să se respecte fair play-ul financiar.

Până în acest moment, Jorge Messi, tatăl şi reprezentantul jucătorului, a confirmat luni, după o întrevedere cu preşedintele Barcei, Joan Laporta, că vedeta argentiniană ar dori să îmbrace din nou tricoul echipei catalane.

După două sezoane la Paris Saint-Germain, Leo Messi va părăsi gruparea franceză, dar viitoarea sa destinaţie nu este cunoscută încă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.