Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru locuitorii din Ion Creangă și Baicului! O nouă linie de autobuz, 383, leagă cele două cartiere

tpbi.ro
TPBI stb autobuz

Locuitorii din cartierele Ion Creangă şi Baicului, din Sectorul 2, vor avea o nouă linie de autobuz care să lege cele două cartiere. De curând, au început probele pentru deschiderea liniei de autobuz 383, care va circula între cartierul Ion Creangă şi Baicului.

„Locuitorii din zona Creangă mi-au semnalat o problemă cu care se confruntă de ani de zile: lipsa transportului în comun. Mi-au trimis o petiţie, iar eu am preluat doleanţele lor şi am transmis Societăţii de Transport Bucureşti (STB) că trebuie să analizeze situaţia expusă”, a explicat  preşedintele PNL sector 2, Monica Anisie, pe pagina sa de Facebook, conform News.ro.

După discuţii cu reprezentanţii STB, aceştia au fost de acord să înfiinţeze o nouă linie de transport în comun. Primele probe s-au făcut deja.

„Alături de viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, şi de directorul general al STB, Daniel Istrate, precum şi de consilierii locali PNL, Silviu Feroiu şi Alexandru Dinu, m-am întâlnit cu cetăţenii din cartierul Creangă, Sector 2, şi le-am arătat că deja autobuzul 383 face probe! Sărbătorile de anul acesta vin cu un cadou pentru locuitorii din zonă: o linie de autobuz atât de necesară lor, precum şi renovarea staţiilor STB din zona Andronache. Şi nu este o soluţie de sezon, ci modul firesc în care problemele la noi în Sectorul 2 îşi pot găsi cu promptitudine rezolvarea”, a mai scris Monica Anisie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.