Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru studenţii care caută loc de muncă - Ce face statul pentru viitorii angajaţi

http://www.tion.ro/patru-studenti-timisoreni-folosesc-inteligenta-artificiala-pentru-a-realiza-diagnostice-in-urma-analizarii-unor-radiografii/2033401
Studenti Timișoara

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior care îşi caută un loc de muncă sunt aşteptaţi, pe data de 18 octombrie, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov, la Colegiul Economic Viilor din Bucureşti, informează vineri AJOFM Ilfov, potrivit AGERPRES.

Obiectivul principal al evenimentului îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt, consideră AJOFM Ilfov.

Citeşte şi: Apple lansează iOS 13 - Ce aduce nou platforma software

La acest târg de locuri de muncă pot participa şi alte categorii de persoane decât absolvenţii instituţiilor de învăţământ, potrivit sursei.

Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii, precizează AJOFM Ilfov.

Agenţii economici aşteptaţi să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.