Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste mare de la Vâlcea - Stația de asfalt a devenit operațională

captura Facebook
statie asfalt

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat azi că stația de asfalt din Vâlcea a RAJDP a devenit operațională și că județul își va putea asigura singur necesarul de asfalt și va putea chiar ajuta și județele vecine:

”Astăzi, a devenit operațională una dintre cele mai moderne stații de asfalt din regiunea Olteniei, cu o capacitate de producție de 160 tone/oră.

Punerea în funcțiune a stației de asfalt înseamnă o independență a RAJDP Vâlcea din punct de vedere a producerii și livrării de mixtură asfaltică.

În afară de necesarul pentru întreținerea drumurilor județene prevăzute în Programul CJ Vâlcea, putem asigura diverse cantități pentru alți beneficiari din județul Vâlcea, dar și din județele vecine.

Fără sumele alocate de Consiliul Județean care, anul acesta, depășesc 27 de milioane lei, RAJDP Vâlcea nu ar fi putut achiziționa această stație de asfalt.

Vom continua să dezvoltăm Regia, am alocat deja fonduri pentru achiziționarea a două utilaje necesare stației, iar pentru anul viitor vom repartiza, către RAJDP Vâlcea, întreaga sumă pentru întreținerea drumurilor județene.”, a spus el la darea în funcțiune a stației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.