Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste PROASTĂ pentru șoferi - Polița RCA s-ar putea scumpi din nou

facebook.com
masini parcare parcari

Veste proastă pentru șoferi. Polițele RCA s-ar putea scumpi din nou. Totul din cauza creșterii prețurilor practicate de service-urile din România. Acestea au depășit plafonul alocat de companiile de asigurări pentru reparații, astfel că cel mai probabil prețurile RCA vor crește.

Citește și: Ana Birchall a EXPLODAT la adresa lui Bogdan Licu: 'Cine v-a dat asemenea informații ar trebui să îi fie puțină rușine'

"Rata daunelor la RCA a crescut în trimestrul I 2019, până la 122,51% faţă de 97,27% în trimestrul I din 2017, conform Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Mădălin Roşu, preşedintele BAAR, identifică printre cauzele acestei majorări valoarea mărită a unor reparaţii din service-urile auto, iar ca soluţie eventuale modificări legislative pe care ASF le-ar putea face pentru a stopa trendul general de creştere a daunelor pe auto. Efectele unei daunalităţi ridicate pot fi: fie majorarea tarifelor RCA (cu 20%, în condiţiile actuale), fie retragerea sau falimentul unor asigurători din piaţa RCA", conform Economica.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.