Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste TERIBILĂ pentru Donald Trump: Ce s-a întâmplat în SUA

twitter.com
Donald Trump

Rata de aprobare pentru Donald Trump este cea mai proastă în primele două săptămâni de mandat pentru un nou preşedinte al Statelor Unite, potrivit mai multor sondaje publicate şi citate de agenţia DPA.

Publicul american se pare că l-a pedepsit pe preşedinte pentru o serie de ordine executive controversate emise în primele 15 zile ale mandatului său. Potrivit unui sondaj pentru canalul CBS, rata de aprobare pentru Trump este de doar 40%, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

Sondajele canalului CNN şi institutului de cercetare Gallup sunt doar marginal mai bune, cu o rată de aprobare de 44% şi 43%, respectiv.

Trump este primul preşedinte înregistrând o rată de aprobare negativă în acest punct al preşedinţiei sale, potrivit mass-media americane.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

O rată de aprobare pozitivă pentru preşedinte a fost anunţată de institutul conservator Rasmussen, de 54%.

Deşi chiar şi aceasta este mai mică decât cea obţinută în sondajele institutului de predecesorii lui Trump, cum ar fi Barack Obama, cu o rată de aprobare de 61% pe 3 februarie 2009.

Citește și: Justin Bieber și-a vândut Ferrariul: A obținut o sumă fabuloasă – VIDEO

Potrivit CNN, o majoritate se opune politicilor lui Trump în domenii-cheie. Sub 50% dintre respondenţi îl susţin pe preşedinte în legătură cu terorismul, imigraţia şi politica externă, în timp ce şase din 10 respondenţi se opun planului său de a construi un zid antiimigraţie de-a lungul frontierei mexicane.

Interdicţia de intrare în Statele Unite impusă de preşedinte cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane este de asemenea primită cu dezaprobare, cu 53% împotrivă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nutella e CANCERIGENĂ

Sondajele arată de asemenea cât de divizată este ţara: 88% dintre susţinătorii democraţilor sunt împotriva interdicţiei şi 88% dintre susţinătorii republicani în favoarea ei.

Cu toate acestea, un singur lucru uneşte ţara: 78% sunt de acord că preşedintele Trump a acţionat exact aşa cum era de aşteptat în primele sale două săptămâni de mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.