Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste TERIBILĂ pentru Simona Halep: Membru al familiei, condamnat DEFINITIV

simona halep fed cup

O nouă lovitură pentru Simona Halep după înfrângerea de la Roma. Constantin Arghir, unchiul tenismenei, a primit o condamnare definitivă în dosarul în care o femeie de 45 de ani, angajata sa, a murit în urma unui explozii la ferma din Dorobanţu aparţinând acestuia.

Explozia de la fabrica de lactate din Crucea, Constanța, a avut loc pe data de 25 aprilie 2015, iar pe 14 decembrie 2016, Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a decis condamnarea lui Constantin Arghir la pedeapsa de şase luni de închisoare, pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi la doi ani şi trei luni închisoare, pentru ucidere din culpă, anunță Libertatea.

Citește și: Emoții pentru Ana Maria Pătru: Ce au ridicat polițiștii de la sediul AEP

Instanţa a contopit pedepsele principale stabilite şi i-a aplicat bărbatului pedeapsa cea mai grea, de doi ani şi trei luni de închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă stabilită, urmând ca, în final, Constantin Arghir să execute pedeapsa de doi ani şi cinci luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere.

Constantin Arghir a făcut apel, iar magistrații au decis să reducă despăgubirile, însă condamnarea a rămas definitivă. Unchiul Simonei Halep a refuzat să dea declaraţii. "Nu comentez nimic. E decizia instanţei“, a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.