Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste URIAȘĂ: cel mai bun tratament pentru coronavirus NU implică medicamente

coronavirus

Vin vești incredibile din partea specialiștilor. Cel mai bun tratament pentru coronavirus nu implică administrarea de medicație. Speranța în lupta împotriva coronavirusului vine de la tratamentul cu ozon care ajută la evitarea terapiei intensive. La Repubblica scrie despre un studiu făcut pe 36 de pacienți infectați, din care unul singur a avut nevoie de intubare, conform Mediafax.

Citește și: Deficitul balanței comerciale a României a EXPLODAT în primele două luni ale anului: România IMPORTĂ pe bandă rulantă

În Udine, din 36 de pacienți cu pneumonie și dificultăți de respirație, doar unul a fost intubat: starea celorlalți s-a îmbunătățit, iar unii chiar au fost deja externați din spital.

Practic, 200 mililitri de sânge sunt recoltați de la pacientul cu COVID-19, sângele este lăsat să interacționeze cu ozonul câteva zeci de minute, iar apoi este reinjectat. Asociat cu medicamente antivirale, inflamația încetinește, iar leziunile pulmonare se reduc.

Efectele secundare nu sunt evidențiate, subliniază cei care au experimentat protocolul.

Directorul Departamentului de anestezie și resuscitare al centrului universitar de sănătate „Central Friuli", Amato De Monte, a spus că după numai 3 sesiuni, „au apărut îmbunătățiri”.

Protocolul a început oficial și la Policlinica „Umberto I” din Roma, potrivit profesorului Fabio Araimo Morselli: „Am fost în contact din ianuarie cu colegii chinezi care au folosit deja această tehnică, dar pentru a calma durerea în stadiul avansat al bolii. M-am gândit că ar putea fi folosit mai repede. Ozonul, de fapt, are capacitatea de a reduce inflamația pulmonară pe care această boală o provoacă. Cel mai greu lucru este să înțelegem exact locul în care să intervenim, dar lucrăm la acest aspect”.

Având în vedere datele pozitive obținute, s-a cerut Agenției Italiene pentru Droguri și Comitetului de Etică al Institutului Spallanzani din Roma aviz pentru a se face un studiu pe 200 de pacienți care suferă de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.