Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste URIAȘĂ de la Wizz Air: A fost ELIMINATĂ taxa pentru bagaj

newsair.ro
wizz air

Wizz Air a făcut un anunț important pentru clienții săi. Compania aeriană low-cost urmează să elimine, începând cu 29 octombrie, taxa impusă în prezent călătorilor care aduc în aeronavă bagaje mari de mână. Astăzi, operatorul aerian din Ungaria include în costul biletului doar un bagaj de mână mic ( maximum 42 x 32 x 25 cm), iar pentru bagaje de mână mari aduse în avion și pentru fiecare bagaj de cală percepe taxe suplimentare.

Citește și: Schimbarea din Codul Rutier care va duce la pierderea înmatriculării mașinii

Din 29 octombrie acest an, însă, prețul pentru un bilet dus va include costul pentru un bagajul mare (55 x 40 x 23 cm, max. 10 kg), fiind astfel păstrată doar taxa suplimentară pentru bagajul de cală.

O facilitate acordată călătorilor care nu vor să lase bagaje mari la cală, dar o măsură care îi va împiedica să mai depoziteze bagaje mici (gen rucsacuri) în spațiile destinate bagajelor, ocupate acum de bagaje mari (gen troler). Astăzi, luarea la bord a unui bagaj mai mare decât bagajul mic de mână presupune plata unei taxe cuprinsă între 47 ​lei​ și 94 ​lei​, în funcție de rută, anunță Profit.ro.

Citește și: ANUNȚ surpriză - TAROM reia două curse directe spre China și Statele Unite ale Americii

Compania anunță pe site că pasagerii fără îmbarcare prioritară au dreptul să transporte numai un singur bagaj de mână care poate fi FIE un bagaj mic de mână, FIE un bagaj mare de mână plătit, dar în practică angajații Wizz Air sunt extrem de permisivi la îmbarcare, ceea ce generează și acum probleme în interior la depozitarea bagajelor în compartimente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.