Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VESTEA anului pentru Gigi Becali: Anunțul făcut de noul ministru al Apărării despre STEAUA

gigi becali

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a anunţat marţi că a cerut Corpului de Control şi Inspecţie să facă verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii "Steaua Bucureşti".

"Într-o zi în care preocupările întregului Minister al Apărării s-au concentrat pe fundamentarea bugetului pe 2017, pregătirea Ministerialei Apărării NATO din luna februarie, am fost nevoiţi cu toţii să acordăm timp preţios unor polemici neconstructive. Astăzi, am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii 'Steaua Bucureşti' ", a scris Leş pe Facebook.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

El a precizat că rezultatele verificărilor vor fi publice.

"Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale", a mai scris Gabriel Leş.

Citește și: Apar noi detalii despre JEFUIREA lui Kim Kardashian: Viața bate filmul

Marţi, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat într-o conferinţă de presă că ''nu a furat'' echipa de fotbal în 2003, aşa cum susţine conducerea Clubului Sportiv al Armatei, şi a anunţat că a înregistrat deja societatea "Fotbal Club Sportiv Bucureşti" la Registrul Comerţului pentru situaţia în care va pierde procesul şi va fi obligat să schimbe numele formaţiei din Liga I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.