Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea morții lui Costin Mărculescu a picat ca un trăsnet pentru Codrin Ștefănescu: 'Nu știam că te simți singur și părăsit de toți, nu știam că ai probleme'

Costin Mărculescu

Vestea morții actorului Costin Mărculescu a picat ca un trăsnet pentru Codrin Ștefănescu. „Nu stiam cā te simti singur si pārāsit de toti, nu stiam cā ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit”, scrie fostul secretar general al PSD pe Facebook.

Dan Barna face marele anunț: Suntem CONDAMNAȚI să facem alianță cu cei de la PNL

„Rāmas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam cā te simti singur si pārāsit de toti, nu stiam cā ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit. Probabil cā nu ai spus nimānui. Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lāutarii. Si a fost extraordinar! Ti-am spus si noi cā lumea e rea, nepāsātoare si uitucā. Dar tu ai continuat sā zâmbesti si sā speri. Cā oamenii vor deveni buni si valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sā te ocroteascā, Costin Mārculescu!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.