Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune de pe frontul Covid-19: incidenţa cazurilor de COVID-19 din Hunedoara a scăzut sub 3 la mia de locuitori, pentru prima oară în ultimele 30 de zile

Linkdin
vaccin covid

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a scăzut miercuri, în judeţul Hunedoara, sub pragul de 3 la o mie de locuitori, această valoare fiind cea mai mică din ultimele 30 de zile, a informat Instituţia Prefectului, relatează Agerpres.

"În judeţul Hunedoara, incidenţa cazurilor active, înregistrată miercuri, este de 2,96/1.000 locuitori. Este cea mai mică valoare a incidenţei cazurilor active comunitar din ultimele 30 de zile", se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara, remis AGERPRES.

În ultimele 30 de zile, cea mai mare incidenţă a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a fost, în judeţul Hunedoara, de 3,97 la 1.000 locuitori, înregistrată în data de 27 noiembrie, arată datele oficiale.

Potrivit prefectului Călin-Petru Marian, scăderea cu peste 1% a incidenţei este datorată, în primul rând, locuitorilor judeţului Hunedoara, care au înţeles să respecte măsurile de protecţie sanitară luate de Guvernul României împreună cu autorităţile judeţene.

În acest context, autorităţile au reamintit că în ultimele săptămâni au fost efectuate, în toate localităţile din judeţul Hunedoara, acţiuni comune ale instituţiilor statului, pentru a determina pe locuitorii judeţului, societăţile comerciale şi instituţiile publice să respecte şi să aplice măsurile de combatere a transmiterii noului coronavirus.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

"Călin-Petru Marian, prefectul judeţului, transmite mulţumiri din partea Instituţiei Prefectului pentru modul în care medicii din judeţul Hunedoara, specialiştii şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, precum şi angajaţii structurilor Ministerului Afacerilor Interne au acţionat pentru combaterea răspândirii pandemiei de COVID-19", se arată în comunicatul Prefecturii Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.