Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune în Franța - S-a dat liber pe stadioane și în cinematografe

Phoenix
cinema

Cinematografele şi cazinourile din Franţa se vor redeschide luni, iar stadioanele îşi vor putea primi din nou publicul începând din 11 iulie, în limita a 5.000 de spectatori, a anunţat guvernul în noaptea de vineri spre sâmbătă, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Citește și: Documentarea suspecților de furt de produse de lux din avioane a durat un an - Exista o schemă veche de 'lucru' iar cei nou veniți aderau la ea - surse

''Ameliorarea situaţiei sanitare'' referitoare la epidemia de COVID-19 permite ''să fie ridicate anumite restricţii, cu condiţia ca fiecare să menţină vigilenţa'', a precizat guvernul într-un comunicat.

Campionatul de fotbal al Franţei din sezonul 2019-2020 a fost oprit definitiv pe 8 martie din cauza epidemiei. Liga de fotbal profesionist speră ca sezonul viitor să înceapă la 23 august.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Franţa a înregistrat 14 decese suplimentare legate de COVID-19 în spitale în precedentele 24 de ore, ceea ce ridică la 29.617 numărul total al deceselor de la începutul epidemiei, conform unui bilanţ oficial publicat vineri.

Numărul maxim de 5.000 de spectatori pe stadioane şi hipodromuri ar putea fi revizuit dacă situaţia sanitară se va îmbunătăţi începând de la jumătatea lui august, a precizat guvernul.

Citește și: CAB l-a condamnat definitiv pe ex-colonelul SRI Daniel Dragomir la 3 ani şi 10 luni cu EXECUTARE pentru TRAFIC şi spălare de bani

Redeschiderea discotecilor, târgurilor şi saloanelor, precum şi unda verde pentru croazierele internaţionale ar putea fi decise ''începând din septembrie'' dacă epidemia va continua să se restrângă, a adăugat executivul francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.