Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru bucureșteni: a fost prelungită perioada de depunere a planurilor de afaceri pentru finanțare cu 25.000 de euro

economica.net
afaceri creștere economică

Perioada de înscriere pentru o subvenție de până la 25.000 de euro (115.000 de lei), pentru a deschide o afacere nouă, a persoanele care locuiesc în zona Amurgului și doresc să dezvolte o afacere proprie cu ajutorul unui proiect al Primăriei Sectorului 5 finanțat prin fonduri europene a fost prelungită până în data de 14 noiembrie, ora 23.59.

Subvențiile vor fi acordate în baza planurilor de afaceri înscrise în perioada anunțată, ca urmare a implementării proiectului – Regenerare Urbană Amurgului Cod SMIS 128464, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman POCU/483/4/1.

Planurile de afaceri trebuie înscrise pe platforma proiectului, la adresa: https://rua.sector5.ro/ . Acestea vor fi evaluate de către o Comisie, pe baza unor criterii obiective, în cadrul unui proces transparent și nediscriminatoriu în care fiecare solicitant va fi invitat să-și susțină ideea de afaceri.

Pentru subvenția acordată este obligatorie angajarea a minimum 1 persoană în cadrul afacerii sprijinite. Afacerile înființate trebuie să funcționeze minimum 12 de luni pe perioada implementării proiectului și să asigure o perioadă de sustenabilitate de minimum 7 luni după implementarea proiectului.

Perioada de sustenabilitate presupune continuarea funcționarii afacerii, inclusiv obligația menținerii locului de muncă ocupat.

Pentru a putea primi subvenția, persoanele solicitante trebuie să îndeplinească cumulativ, printre altele, următoarele condiții:

  1. Solicitantul trebuie să depună un plan de afaceri în cadrul sesiunii de concurs de planuri de afaceri;
  2. Solicitantul trebuie să declare că dorește să facă parte din proiect sau face parte din proiect;
  3. Solicitantul trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani și să locuiască/domicilieze în zona Amurgului (aria: Șos. Alexandriei, Șos. București-Măgurele, Intr. Bătășani, Str. Sântana, Șos. Sălaj, Str. Amurgului);
  4. Solicitantul trebuie să fie o persoană aflată în risc de deprivare materială, sau să trăiască într-o gospodărie cu o intensitate redusă a muncii.

Informațiile complete privind condițiile pentru înscrierea planurilor de afaceri în concurs și documentele necesare, pot fi găsite pe pagina de internet a proiectului: https://www.rua.sector5.ro secțiunea: Metodologie privind derularea concursurilor de planuri de afaceri (Ghid-sesiunea 3). Întrebările referitoare la modalitatea de înscriere în concurs, pot fi adresate la adresa de mail la rua@romactiv.ro sau la telefon la 0733773952.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.