Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești BUNE pentru pescari - ministrul Agriculturii anunță eliminarea mai multor restricții

pescuit pescar

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat, joi, eliminarea mai multor restricții pentru pescari. Între acestea se numără faptul că administratorii vor permite prezența vizitatorilor în perimetrul locului de pescuit, iar obligativitatea purtării măștii a fost eliminată.

Măsurile anunțate de Oros fac parte dintr-un ordin comun al Ministerului Agriculturii și al Ministerului Sănătății. Prin document s-au eliminat mai multe restricții legiferate în ordinele anterioare, impuse în urma epidemiei de COVID-19.

Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

„Pentru că știu că dumneavoastră, dar și cei care ne privesc, aveți cunoștințe despre vechea formă a ordinului, vă spun: s-a scos obligativitatea ca administratorii să impună interzicerea socializării; administratorii vor permite prezența vizitatorilor în perimetrul locului de pescuit; s-au scos acele articole care se refereau la evitarea socializării cu alți pescari și purtarea măștii până în perimetrul de pescuit; s-a eliminat păstrarea distanței de 1,5 metri între pescarii recreativi; s-a eliminat eliminarea oricărei forme de socializare cu ceilalți pescari”, a spus Oros, într-o conferință de presă.

Conform sursei citate, pescarii trebuie să păstreze perimetrul unde practică această activitate curat.

„A rămas ca pescarii să aibă obligativitatea de a lăsa perimetrul de pescuit curat și să respecte cu strictețe regulamentul amenajării piscicole, urmând ca cei care gestionează amenajările piscicole să stabilească prin regulament care sunt regulile în interior”, a mai spus ministrul Agriculturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.