Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru poștași de la Palatul Victoria

gov.ro
guvern orban ministri

Guvernul Ludovic Orban şi-a angajat, luni, răspunderea, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, asupra proiectului Legii Bugetului de stat pe anul 2020.

În ședința de Guvern anterioară angajării au fost aprobate foarte multe amendamente formulate de parlamentari, iar printre acestea s-a regăsit și cel propus de PNL, referitor la comisionul pentru distribuirea și achitarea pensiilor, acordat Poștei Române.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Primarul Bucureștiului l-a atacat dur! .

Pavel Popescu, deputat PNL, secretar al Comisiei IT și Comunicații, a prezentat și susținut în fața Executivului necesitatea acordării Poștei Române a unui comision de 1,1%, prin Legea Bugetului pentru distribuirea și achitarea pensiilor.

” Premierul Ludovic Orban a acceptat, după deliberări, amendamentul la Legea Bugetului, propus de PNL, în urma căruia comisionul acordat Poștei Române pentru distribuirea și achitarea pensiilor va fi de 1,1% . A fost un maraton al negocierii”, a declarat deputatul Popescu, ”însă m-am bucurat de o fundamentare autentică și profesionistă din partea echipei Companiei Naționale Poșta Română, condusă de directorul general Horia Grigorescu, iar discuțiile de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și de la Guvern au convins asupra importanței acordării acestui comision în Legea Bugetului pe anul 2020 pentru dezvoltarea Poștei Române”.

Citește și: Klaus Iohannis a înlăturat un mare obstacol de pe piața românească!

”La concretizarea acestui succes, deosebit de important pentru cei 24.000 de salariați ai Poștei Române au contribuit atât directorul general Horia Grigorescu și domnul deputat Pavel Popescu, cât, mai ales domnul ministru Lucian Bode, care a înțeles ce înseamnă pentru CNPR aceste venituri și ce investiții se pot face în infrastructura serviciilor poștale dacă aceste fonduri revin companiei”, a declarat Matei Brătianu, președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali.

Se pare că lucrătorii poștali au găsit în noul director general, Horia Grigorescu, numit în cursul lunii decembrie la conducerea Companiei Naționale Poșta Română, atât un partener de dialog, atent la nevoile angajaților, cât și un manager care își dorește, în același timp, performanță și eficiență în asigurarea serviciilor poștale clienților companiei.

Citește și: E oficial! Guvernul Orban îngroapă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale Guvernului Dăncilă

”Am spus-o din primele zile. Mandatul meu la Poșta Română se va baza pe un dialog deschis cu partenerii sociali, iar discuțiile din ultimele zile cu domnul Matei Brătianu, președintele SLP ne-au ajutat să fundamentăm foarte bine nivelul comisionului pentru distribuirea și achitarea pensiilor. Suntem o echipă, dar doresc să performăm și să avem eficiență, în același timp cu recompense și motivări ale angajaților. Îmi mențin părerea că trebuie să investim atât în resursa umană a Poștei, cât și în infrastructura serviciilor poștale. Am luptat pentru acordarea comisionului de 1,1% Companiei Naționale a Poștei Române pentru că avem mare nevoie de investiții, de modernizare, de extindere a serviciilor pe care le oferim. Domnul deputat Pavel Popescu și domnul ministru Lucian Bode au înțeles această necesitate a Poștei Române și ne-au susținut cu toată deschiderea. Domnul Prim Ministru a fost de acord cu introducerea amendamentului care va aduce Poștei Române șansa demarării unor investiții vitale. Le mulțumesc pentru că ne-au dat șansa de a demonstra că știm să facem lucruri bune. Este, poate cea mai bună veste pentru colegii mei din Poșta Română din acest an !”, a declarat Horia Grigorescu, director general CNPR.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Primarul Bucureștiului l-a atacat dur! . .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.