Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti MARI pentru fanii The Rolling Stones. Trupa, pregătiri pentru un nou album - VIDEO

rollingstone.com
rolling stones

Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones, a dezvăluit într-un interviu recent că formația britanică compune în această perioadă o serie de piese originale care vor fi incluse pe un nou album de studio, informează BBC, citat de AGERPRES.

Acesta va fi primul album original al trupei The Rolling Stones după materialul discografic "A Bigger Bang", ce a fost lansat în 2005.

Cel mai recent album al legendarului grup britanic, "Blue & Lonesome", a fost lansat în decembrie 2016 și a conținut doar coveruri ale unor cunoscute piese de blues.

Citeşte şi: Scandal de PROPORŢII după preluarea echipei Rapid. Lider PNL, acuzaţii GRAVE la adresa primarului Tudorache

Într-un interviu video realizat pentru site-ul său, Keith Richards a spus că trupa The Rolling Stones va intra în studiouri pentru a înregistra un album cu piese originale "în foarte, foarte scurt timp".

"Acum compunem câteva piese noi și analizăm care va fi următorul pas de făcut. Albumul 'Blue & Lonesome' ne-a luat puțin prin surprindere prin faptul că ne-am dat seama că era ceva pe care trebuia să îl facem, dar nu ne așteptam la reacția pe care a generat-o", a spus rockerul britanic.

Citeşte şi: STUDIUL care ne arată HARTA cutremurelor POLITICE. Unde se situează România

Artistul, în vârstă de 73 de ani, a mai spus că, deși nu există deocamdată planuri pentru a înregistra "volumul al doilea" cu coveruri blues, un astfel de proiect ar putea fi totuși fezabil: "Nu ar fi ca și cum cineva ne-ar suci mâna la spate pentru a ne obliga să facem încă un album ca acela".

"E atât de amuzant când înregistrăm un disc și există încă multe alte piese bune în acel gen muzical", a adăugat Keith Richards.

"Însă cred că această intrare în studiouri va fi folosită de trupa The Rolling Stones pentru a-și stimula energia și sentimentele de viabilitate în aceste vremuri și la vârstele noastre și pentru a vedea ce putem să inventăm pentru următorul proiect al nostru", a mai spus Keith Richards.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.