Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti proaste pentru PSD: Unul dintre judecătorii renumiţi pentru sentinţele dure, transferat la instanţa care va primi dosarul '10 august'

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Unul dintre judecătorii cunoscuţi pentru sentinţele dure pe care le dă, pe placul procurorilor, se mută la o altă instanţă din 15 martie. Secţia pentru judecători a CSM a aprobat joi transferul judecătorului George Dorel Matei de la Curtea de Apel Bucureşti la Curtea Militară de Apel.

Curtea Militară de Apel pare să fie un loc atrăgător pentru judecători în ultima perioadă, nu mai puţin de patru cereri de transfer fiind depuse. Alături de George Matei, a mai fost aprobat şi transferul lui Constantin Luchian Constantinescu.

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii dezvăluie secretul succesului: Strategii militare în viaţa de zi cu zi

Mutarea nu este o veste prea bună pentru PSD, pentru că la Curtea Militară de Apel ar urma să ajungă dosarul mitingului din 10 august. De asemenea, tot la Curtea Militară de Apel ar putea fi judecate, în curând, şi dosare legate de protocoalele SRI-PÎCCJ.

Pe de altă parte, la Curtea Militară de Apel activează şi judecătorii Constantin Udrea şi Radu Stancu, cei care au declarat ilegal Protocolul PÎCCJ-SRI din 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.