Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru Simona Halep - Anunțul făcut de organizatorii US Open

Simona Halep

Probabilitatea ca Simona Halep să participe la US Open 2023 a devenit minusculă după anunțul făcut de organizatori noaptea trecută, notează GSP.

Românca nu se numără printre jucătoarele care au primit wild-card, astfel că pentru a participa la ultimul Grand Slam al anului ar trebui întrunite două condiții: ca verdictul din cazul de dopaj să vină până pe 21 august și ca acesta să fie pozitiv Simonei

În finalul lunii iulie, deși era în continuare suspendată, Simona Halep apărea pe lista preliminară a participantelor la US Open 2023.

Apariția Simonei pe acea listă i-a încurajat pe fanii româncei că ea va scăpa de suspendarea primită pentru dopaj, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Mai exista scenariul în care Simona ar primi un wild-card din partea organizatorilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Pe site-ul turneului a fost publicată noaptea trecută lista celor 8 jucătoare care vor juca la US Open grație unui wild-card. Iar numele Simonei nu se află acolo.

Vorbim despre Venus Williams, Caroline Wozniacki, Ashlyn Krueger, Robin Montgomery, Kayla Day, Clervie Ngounoue, Storm Hunter și Fiona Ferro.

Cinci dintre acestea sunt din State, Wozniacki este un fost număr 1 mondial care a revenit de curând în circuit, iar australianca Storm Hunter și franțuzoaica Fiona Ferro au beneficiat de acorduri între organizatorii US Open și Federațiile de Tenis din Australia, respectiv Franța.

În acest context, singura șansă ca Simona să joace la US Open ar fi ca dubla câștigătoare de Grand Slam să primească verdictul în cazul de dopaj în următoarele 4 zile, până pe 21 august, cu o săptămână ca turneul să înceapă. Și, bineînțeles, ca acesta să fie pozitiv, ea să scape de suspendare.

Halep a fost audiată în finalul lunii iunie, dar încă așteaptă verdictul din partea tribunalului independent Sports Resolutions. În curând se va împlini un an de când nu a mai jucat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.