Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești TERIBILE din Italia: Numărul morților a urcat la 17, iar al persoanelor infectate se apropie de 1.000

Agerpres
virus misterios

Numărul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus în Italia a ajuns joi seară la 650 şi alte trei persoane au decedat în ultimele ore, ridicând la 17 numărul deceselor provocate în această ţară de coronavirusul COVID-19, a anunţat şeful Protecţiei Civile italiene, Angelo Borrelli, citat de agenţiile DPA şi EFE.

Cele trei persoane decedate au vârste de aproximativ 80 de ani şi provin din regiunea Lombardia, a indicat oficialul italian. Din cele 406 persoane infectate în această regiune, 216 au fost spitalizate, celelalte fiind izolate la domiciliu. În acelaşi timp, numărul persoanelor vindecate pe ansamblul Italiei a ajuns la 45, informează agerpres.ro.

Citește și: Lovitură de teatru în privința românului diagnosticat cu coronavirus: ‘În momentul de față, e sănătos’/Ar putea fi lăsat la domiciliu

Cele mai afectate rămân regiunile nordice Lombardia şi Veneto, unde 11 localităţi se află în carantină. Virusul a fost confirmat şi la pacienţi din regiunile Liguria, Las Marcas, Lazio, Sicilia, Toscana, Campania, Piemonte, Trentino Alto Adige şi Abruzzo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.