Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti 'TERIBILE' pentru Liviu Dragnea: Acțiunile companiei Rovio, cea care se află în spatele cunoscutului joc Angry Birds, au scăzut

angry birds

Veşti teribile pentru şeful PSD, Liviu Dragnea. Anunţul a venit chiar din Statele Unite ale Americii. Acțiunile companiei Rovio, cea care se află în spatele cunoscutului joc Angry Birds, au scăzut cu aproape 10%, anunţă Financial Times, citat de B1TV. Declinul vine după ce şeful diviziei de gaming a plecat din cadrul grupului.

Citeşte şi: Momente fabuloase la ProTV: Ce a făcut Andi Moisescu la Românii ai talent - i-a lăsat mască pe toţi / VIDEO

Aflat la conducerea diviziei de jocuri a Rovio în ultimii doi ani, Wilhelm That a precizat că firma a trecut prin schimbări ”incredibile” şi a trecut de la un model free-to-use la un model unde jucătorii nu mai trebuie să plătească pentru a descărca aplicaţia. Rovio a pierdut aproape două treimi din valoare de când s-a listat pe bursă. Timp de mai mulți ani, compania a depus eforturi pentru a dezvolta un joc la fel de popular ca Angry Birds. De altfel, până și liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, la un moment dat, că seara când ajunge acasă se joacă Angry Birds Friends.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.