Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vestul' erotic! O altă femeie s-a dezbrăcat la Arad

Foto: Politia Locala Arad
femeie dezbracata politia locala Arad

'Vestul' erotic! O altă femeie s-a dezbrăcat la Arad

Aradul pare să fi devenit un magnet pentru femeile care aleg să se dezbrace să facă plajă, să doarmă sau să se scalde dezbrăcate. Un nou caz a avut loc în plin centrul orașului.

Astfel, în „Vestul erotic” se mai scrie o poveste a cărei protagonistă este o tânără, care se pare că are probleme. Aceasta s-a dezbrăcat și a înotat într-un lac aflat într-o zonă circulată din municipiul Arad.

„În data de 27.09.2023, puțin după ora 21:00, la semnalarea transmisă de doi tineri care treceau prin Parcul Pădurice, o patrulă de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a surprins o persoană de sex feminin care se scălda dezbrăcată în lac.Polițiștii locali au reușit să convingă femeia să iasă din apă și să se îmbrace, apelând în acest timp Serviciul de urgență 112 pentru solicitarea unei ambulanțe la fața locului. C.C., în vârstă de 26 de ani, domiciliată într-o localitate din județul Arad, a fost condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în vederea efectuării unui examen de specialitate”, spun reprezentanții Poliției Locale Arad.

A fost în străinătate

Tânăra a comunicat polițiștilor locali faptul că a lucrat în străinătate, la locul de muncă negăsind înțelegere după ce s-a confruntat cu o situație de agresiune fizică.Ulterior s-a întors în țară, lăsându-și fiica minoră în străinătate, în grija unei familii. Părinții femeii sunt, de asemenea, plecați în străinătate, într-o țară diferită de cea de unde aceasta a venit.

Medicul a comunicat echipajului că este posibil ca femeia să fie trimisă la o secție de psihiatrie din Timișoara, aceasta recunoscând că a fost în repetate rânduri internată la psihiatrie, atât în România cât și în străinătate.

Amintim că în ultimele luni o femeie din Caracal aflată în tranzit s-a dezbrăcat și a făcut plajă într-un parc din Arad și alta a dormit dezbrăcată sub un balcon.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.