Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VfL Wolfsburg a renunţat la antrenorul croat Niko Kovac după ce a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionatul de fotbal al Germaniei

Bundesliga

Clubul VfL Wolfsburg a renunţat duminică la antrenorul croat Niko Kovac după ce a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionatul de fotbal al Germaniei, informează presa internaţională, conform Agerpres.

Wolfsburg a ajuns la o serie de unsprezece meciuri fără victorie în Bundesliga, ultimul succes fiind obţinut pe

16 decembrie împotriva lanternei roşii Darmstadt. Echipa este pe locul 14, la doar 6 puncte de Mainz, ocupanta locului 16, care la finalul sezonului presupune disputarea unui baraj pentru evitarea retrogradării.

Eşecul de sâmbătă, 1-3 acasă cu Augsburg, i-a fost fatal lui Kovac. Fratele acestuia, Robert Kovac, până acum secund al lui Niko, părăseşte de asemenea staff-ul tehnic al grupării.

Fost selecţioner al naţionalei Croaţiei, Niko Kovac, în vârstă de 52 de ani, o pregătea din vara lui 2022 pe Wolfsburg, care încheiat pe locul 8 ediţia trecută de campionat. Fost internaţional croat, cu 83 de selecţii, Kovac a fost campion al Germaniei ca jucător cu Bayern Munchen în 2003.

Kovac a câştigat Cupa Germaniei cu Eintracht Frankfurt în 2018, iar anul următor a reuşit eventul campionat - Cupa Germaniei cu Bayern. Demis de clubul din Munchen în toamna lui 2019, el a antrenat-o ulterior pe AS Monaco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.