Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viaţa lui Scott Weiland, solistul trupei Stone Temple Pilots care a decedat în 2015, transpusă în film

cinema, film, cinematograf

Viaţa şi cariera lui Scott Weiland, solistul trupelor Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver care a decedat în 2015, vor fi transpuse în film, în baza unei autobiografii.

Proiectul se află în dezvoltare sub titlul „Paper Heart”, potrivit Variety.

Dark Pictures şi producătorul Orian Williams au achiziţionat drepturile pentru „Not Dead & Not for Sale”, cartea pe care Weiland a scris-o împreună cu David Ritz.

Scenariul este scris de Jennifer Erwin, unul dintre co-fondatorii Dark Pictures şi fan autodeclarat al Stone Temple Pilots.

„Este o onoare să primesc încrederea de a spune povestea lui Scott şi capacitatea de a portretiza părţile mai puţin cunoscute ale lui - bărbatul iubitor şi tandru care a fost, atlet în liceu, suflet melancolic şi legendar solist”, a spus Erwin.

Pe lângă toate aceste calităţi, Weiland s-a luptat multă vreme cu dependenţa de droguri. În decembrie 2015, artistul se afla în turneu cu un alt proiect muzical, Scott Weiland and the Wildabouts, când a murit din cauza unei intoxicaţii cu medicamente, pe fondul unor afecţiuni, informează News.ro.

„Scott a fost fermecător, complicat şi rănit. Copilăria lui a avut un puternic efect în lupta lui cu dependenţa”, a adăugat Anne Beagan, co-fondator Dark Pictures.

„Am fost abordaţi de multe ori legat de povestea lui Scott”, a completat David Vigliano, fondator şi CEO al Vigliano Associates, care gestionează moştenirea lui Weiland, „iar când această echipă a venit la noi cu viziunea ei despre film, a părut corect”.

Williams a declarat pentru The Hollywood Reporter că cineaştii au de gând să ia legătura cu cei care au fost mai apropiaţi de Weiland şi că au acces pentru film la muzică ce nu a fost lansată până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.