Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD îi răspunde lui Turcan: Trăiește într-un film de groază

donneindivenire.blogspot.com
mafia

Evaluarea din PSD e un semn de maturitate, opoziţia - în schimb - pare că trăieşte într-un film de groază, nereușind să se desprindă de gravele probleme interne, consideră eurodeputatul Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, în replică la acuzațiile aduse recent de președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

S-a dus tot praful de pe tobă

“Parcurg declaraţiile doamnei Turcan despre mafioţi, răfuieli, lopeţi şi gropi şi mi se pare incredibil că un pretins lider al opoziţiei uzează de un limbaj de acest nivel şi cu acest referenţial. Nu este în niciun caz un comportament coerent de partid de opoziție. E o atitudine de partid periferic, incapabil să participe la o dezbatere serioasă despre direcţiile de stimulare a economiei, despre rolul României în UE, despre priorităţile noastre pentru a crește nivelul de trai al românilor", spune europarlamentarul, aflat la plenara forului european de la Strasbourg.

Negrescu spune că evaluarea pe care PSD o face în privința îndeplinirii programului de guvernare este o măsură a maturității: “Capacitatea partidului de a analiza critic propriile realizări, pentru a recalibra şi perfecţiona, este o măsură a maturităţii şi nu va face decât să îmbunătăţească rezultatele guvernării.

România se află pe un drum corect. Iar acest drum poate să ducă, relativ rapid, spre rolul de lider regional şi de economie de top în UE. Sper ca şi actuala opoziţie să reuşească să se desprindă, în timp util, din ‘groapa’ la care chiar liderii săi o condamnă”, adaugă acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.