Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD: Nu înțeleg demisia lui Sorin Bota / Deputat: Asta e formula, nu plec nicăieri

ziarmm.ro
zetea-gabriel

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea, lider al filialei Maramureș, a declarat vineri pentru ȘTIRIPESURSE.RO că nu înțelege de ce a demisionat din funcțiile locale deputatul social-democrat Sorin Bota. La rândul său, parlamentarul spune că asta e „formula” în situația de față și că nu pleacă la alt partid.

„Are niște probleme medicale în familie. Nu este nimic inventat. Totuși nu înțeleg de ce și-a dat demisia, putea să rămână vicepreședinte. Dar rămâne în continuare în partid, nu pleacă nicăieri. Dacă își va reveni după problemele astea va reveni la o activitate politică mai intensă, deocamdată rămâne pe partea de Parlament. Nu am înțeles nici eu exact de ce. Dânsul a spus că nu se mai poate implica politic acum, că e mult prea mult pe Parlament. Ee decizia dânsului până la urmă. Eu am o relație foarte bună cu dânsul, o relație veche de prietenie. Dacă ar pleca undeva mi-ar spune, că e bărbat, dar nu se pune problema”, a declarat vineri liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea

Deputatul Sorin Bota ne-a spus că nu va pleca în alt partid.

„Rămân simplu membru PSD. Am demisionat din motive strict personale. Nu mă pot ocupa de îndatoriri și asta-i formula. Nu plec nicăieri. Lumea numai la asta se gândește, dar mai sunt și situații atipice”, a declarat Bota pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

  • „Deputatul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota și-a înaintat azi demisia din funcția de vicepreședinte al organizației județene PSD Maramureș. La baza acestei decizii deputatul invocă motive personale. Actul a fost înregistrat azi la secretariatul organizației județene a partidului Social Democrat Maramureș.”, se spune într-un comunicat remis presei chiar de serviciul de presă al parlamentarului.

Citește și: SURSE - 'Freddy' a tras lozul cel mare în PSD: Finul lui Grindeanu preia hățurile în Camera Deputaților .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.