Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Raluca Turcan face verificări la Poșta Română și Casa Națională de Pensii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a dat asigurări că pensiile românilor vor fi plătite la timp și nu vor exista întârzieri nici în privința salariilor.

Citește și: Gheorghe Piperea prezice efecte catastrofale ale 'alianţei' dintre Isărescu, Iohannis şi Orban

„Toate angajamentele asumate prin lege în privința pensiilor și a salariilor se vor respecta, pentru că vom ști să identificăm resursele financiare.

La inițiativa ministrului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Violeta Alexandru, am avut o întâlnire cu directorul Poștei Române și cu reprezentanți ai Casei Naționale de Pensii.

Am avut tot mai multe semnale, în ultimele zile, că poștașii au primit un ”imbold politic” din partea PSD să întârzie intenționat livrarea pensiilor către beneficiari, în unele localități din țară. Mai mult, acest fapt foarte grav este dublat de intoxicări cu privire la posibilitatea neplății pensiilor, în viitor.

Din 4 noiembrie, nicio instituție a statului român nu mai face politică de partid în executarea unui contract sau a unei misiuni care îi revine în interes public.

Am solicitat în mod clar directorului Poștei Române să se asigure că toți angajații instituției își îndeplinesc strict obligațiile de serviciu, conform contractului de muncă. De asemenea, ambele contracte: cel de management al directorului Poștei Române și cel dintre Poșta Română și Casa Națională de Pensii sunt evaluate în acest moment.

Suntem ferm hotărâți să ne îndeplinim obligațiile față de oameni și vom lua măsuri prompte ori de câte ori vom constata că există instituții care nu își fac treaba”, a precizat vicepremierul Raluca Turcan, într-un mesaj pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.