Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul României, Raluca Turcan: 'Vor fi anunţate măsurile de creştere a rigurozităţii în prevenirea extinderii acestei infecţii'

Guvernul Romaniei
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat că nu se discută în momentul de faţă de restricţii la nivel economic, dar că vor avea loc o şedinţă de Guvern şi una a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, unde vor fi anunţate măsuri de creşterea a rigurozităţii pentru a preveni extinderea noului coronavirus, informează Agerpres.

"Am avut mai multe discuţii cu reprezentanţi ai instituţiilor de control şi de decizie la nivel local. Am solicitat respectarea regulilor de protecţie sanitară, intervenţia instituţiilor de control pentru aplicarea şi respectarea regulilor sanitare şi facem apel, în acelaşi timp, constant, şi la oameni, să înţeleagă că sănătatea depinde foarte mult de modul în care fiecare se raportează la această problemă globală de sănătate publică.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

Nu putem discuta în momentul de faţă de restricţii la nivel economic, dar vom avea o şedinţă de Guvern şi o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi acolo vor fi anunţate măsurile de creştere a rigurozităţii în prevenirea extinderii acestei infecţii", a precizat Turcan, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei vizite de lucru la Ministerul Fondurilor Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.