Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, a reiterat apelurile lui Joe Biden pentru încetarea focului în Fâşia Gaza

Agerpres - Reuters
Kamala Harris

Vicepreşedinta Statelor Unite, Kamala Harris, a afirmat că oamenii din Fâşia Gaza mor de foame şi a făcut un apel către Israel să depună mai multe eforturi pentru a creşte accesul ajutoarelor în teritoriu, informează Rador Radio România.

Kamala Harris a reiterat apelurile preşedintelui Biden legate de încetarea focului timp de şase săptămâni, care ar asigura eliberarea ostaticilor răpiţi de Hamas şi ar permite intrarea mai multor ajutoare în Fâşia Gaza. "Hamas este o organizaţie teroristă brutală care a jurat să repete cele întâmplate pe 7 octombrie din nou şi din nou, până la anihilarea Israelului. Ameninţarea Hamas împotriva cetăţenilor Israelului trebuie anihilată. Şi dată fiind amploarea imensă a suferinţei în Fâşia Gaza, este nevoie de o încetare imediată a focului", a declarat Kamala Harris.

Un purtător de cuvânt al mişcării a afirmat că aceasta nu a putut furniza Israelului o listă a ostaticilor aflaţi încă în viaţă din cauza bombardamentelor continue din partea Israelului şi din cauza blocadei impuse în Gaza. Israelul a transmis că nu va participa la discuţiile pentru încetarea focului cu mediatorii din Cairo până la primirea acestei liste din partea Hamas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.