Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, reacţie la prăbuşirea avionului MIG

Raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor, reacţionează la prăbuşirea avionului MIG 21 Lancer în Constanţa. Acesta afirmă că înzestrarea Armatei cu echipamente moderne nu mai poate fi amânată.

"Prăbușirea avionului MiG 21 Lancer lângă baza de la Kogălniceanu dovedește cat de important și de urgent este programul de modernizare a Armatei Române. Astfel de evenimente au un impact puternic asupra moralului tuturor celor care asigura siguranța națională. Iată de ce este greșit să ne jucăm de-a anulatul și reaprobatul contractului pentru corvete, iată de ce este pernicios sa lungim o luna aprobarea Memorandumului MAPN in Parlament, iată de ce este inacceptabil ca președintele PSD sa atace public șeful Statului Major - un profesionist remarcabil. Un gând bun și o rugăciune pentru pilot. Bunicul meu a fost pilot timp de 12 ani la aceeași bază, Mihail Kogălniceanu, și inteleg foarte bine prin ce trece familia lui în aceste momente", scrie Raeţchi pe Facebook.

Pilotul aeronavei MIG 21 Lancer, prăbuşită în judeţul Constanţa în timpul executării manevrelor de aterizare, a raportat o defecţiune majoră la motor, cu deteriorarea parametrilor de funcţionare ai acestuia, precizează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN). Potrivit sursei citate, avionul, pilotat de locotenent-comandorul Adrian Stancu, s-a prăbuşit în jurul orei 11.15, în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu, în zona localităţii Nazarcea, judeţul Constanţa, în timpul executării manevrelor de aterizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.