Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL, împiedicat de lege să participe la primul BPN după congres

pnl3

Ambii lipsesc însă de la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional. Europarlamentarul Cristian Buşoi participă la prima întâlnire în plen a Parlamentului European de după alegeri, iar Nicolae Robu a fost împiedicat de o lege să se deplaseze la Bucureşti.

N-am putut să particip la BPN pentru că astăzi a fost planificată de mult susţinerea tezei de doctorat a unui doctorand care m-a avut tocmai pe mine conducător ştiinţific. Conform legii, susţinerea unei teze de doctorat nu se poate face în absenţa conducătorului ştiinţific. Dacă aş fi avut un avion la ora 13, aş fi participat. Făcusem rezervare mizând pe faptul că zborul e mai devreme, dar e la 14.30. Asta ar fi însemnat să ajung la 15.30 pe Otopeni, până ajungeam la Palatul Parlamentului se făcea 16.00, şedinţa era terminată”, a declarat Robu, pentru stiripesurse.ro.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, fost rector al Universităţii „Politehnica” din Timişoara, este doctor inginer în automatică şi calculatoare, conducător de doctorat în calculatoare şi tehnologia informaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.