Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PNL: 'Linia roșie în coaliție este impozitul progresiv'

Octav Ganea/Inquam Photos
ciolacu ciuca coalitie

Europarlamentarul Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, a declarat duminică, la Antena 3, că în coaliție nu sunt conflicte, ci „discuții în contradictorii” și că pentru liberali „linia roșie” este schimbarea sistemului de impozitare.

„Nu sunt conflicte, sunt discutii in contradictoriu dar nu pun in pericol stabilitatea coalitiei de guvernare. Avem fiecare partid, inainte de calculele electorale, o responsabilitate fata de tara mai ales intr-un context dificil. Inainte de orice dezbatere (din coalitie) se aduce in dezbatere contextul geopolitic. Cred ca ambele partide inteleg ca trebuie sa duca la bun sfarsit acest acord de guvernare.

Evident ca in 2024 va fi o competitie, va incepe la europarlamentare, va continua la locale, parlamentare, iar functia de preedinte e extrem de improtanta si fiecare partid, orice ar decalra public, isi doreste sa dea presedintele.

Pentru noi linia rosie e impozitul progresiv. Am mai avut in Romania, aveam foarte mare evaziune fiscala. Cta unica si-a dovedit utilitatea si bugetul Romaniei a fost intr-un bun echilibru si o dezvoltare constanta”, a declarat Cristian Bușoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.