Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PNL se opune desființării plăților cu bani cash: 'În primul rând rând e afectată libertatea oamenilor'

PNL/ Facebook
Ciuca PNL

Vicepreședintele PNL Adrian Cozma respinge joi, pe pagina sa de socializare, posibilitatea desființării plăților cu bani cash, măsură despre care spune că nu se poate pleca de la premisa că toți românii vor să păcălească statul.

„Măsura propusă de primul ministru Marcel Ciolacu nu a fost dezbătută și aprobată de PNL și sper să nici nu fie nici de acum înainte. O asemenea decizie trebuie să aibă o largă susținere, chiar cetățenească. În primul rând rând e afectată libertatea oamenilor. Nu putem pleca de la premisa că toată lumea vrea să păcălească statul”, a scris Cozma pe Facebook.

„Legile și măsurile trebuie să se bazeze pe bunul mers al societății, nu pe constrângeri care în imaginația unui ministru sau prim ministru , pot regla economia. Nu putem fi un poligon al experimentelor și al încercărilor. Noi am pornit cu un program de guvernare și acel program trebuie pus în aplicare, nu începem cu amenzi, cu restrângerea libertăților, cu interzicerea deținerii unor sume de bani sau plata unor servicii sau produse fără a deține un card bancar. Nu putem obliga populația să-și țină economiile cum vrea un partid sau un politician, fie el și prim ministru”, a adăugat acesta.

Marcel Ciolacu a declarat recennt că este o minciună grosolană întreaga propagandă a celor care susţin că va dispărea cash-ul, dar recunoaşte că achiziţionarea oricărui bun sau produs care costă mai mult de 5.000 de lei trebuie făcută cu cardul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.