Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PSD, atac la protestul pentru autostrăzi: 'Gesturi făcute de diverşi, pentru popularitate ieftină'

șîeu

Vicepreşedintele PSD, deputatul Doina Pană, consideră că protestele legate de Autostrada Moldovei reprezintă "gesturi făcute de diverşi, unii pentru popularitate ieftină, alţii pur şi simplu pentru că nu îi interesează ce se întâmplă cu România, doar să vină ei la putere".

CITEȘTE ȘI: Avertismentul medicilor: Legătura dintre infecţiile urinare şi cancer

"Exact astăzi există un gen de protest, pe data de 15, la ora 15,00, 15 minute să se oprească orice muncă, că nu se face Autostrada Moldovei. Culmea ironiei pentru cei care au lansat protestul, pe baza unui proiect lansat în 2017, tot în guvernarea PSD, este prevăzută centura ocolitoare la Bacău. Din aceşti 31 km, 17 km sunt la profil de autostradă, sunt prinşi, evident, în Autostrada Moldovei, şi exact astăzi încep lucrările acolo. (...) Ca să vedeţi cam cât este adevăr şi cât este minciună în toate gesturile făcute de diverşi, unii pentru popularitate ieftină, alţii pur şi simplu pentru că nu îi interesează ce se întâmplă cu România şi românii, doar să vină ei la putere", a declarat Pană vineri, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintele PSD a adăugat că, din cei 700 de kilometri de autostradă din România, 500 au fost construiţi în timpul guvernărilor PSD, 200 în timpul guvernării de dreapta, în timp ce guvernul Cioloş are zero kilometri, iar în ultimii doi ani au fost inauguraţi 75 de kilometri de autostradă. 

"Da, vrem mult mai mulţi kilometri de autostradă, avem prinşi în programul de guvernare şi în bugetul de anul acesta (...). Deci avem prevăzut, ne dorim cât mai multe autostrăzi, dar, totuşi, adevărul trebuie să reiasă", a mai spus Doina Pană.

CITEȘTE ȘI: Hipertensiune? Mănâncă această legumă! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.