Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD desființează mitul colaiției PSD-PNL: La nivel local nu a existat niciodată o alianță

Facebook
Gabriel Zetea

Coaliția PSD-PNL nu a existat niciodată decât la nivel național, a declarat deputatul Gabriel Zetea, liderul PSD Maramureș, în contextul divergențelor pe care le au cele două partide în teritoriu.

Întrebat dacă mai rezistă coaliția în contextul alegerilor din 2024 și al conflictelor de la nivel local, Gabriel Zetea a explicat că aceasta nu a existat decât la nivel național.

„Coaliția PSD-PNL nu a existat, de fapt, niciodată decât la nivel național. Există o înțelegere în Parlamentul României între cele două grupuri politice, PSD, PNL, pentru a asigura stabilitate Guvernului României, pentru a trece cu toții peste toată această perioadă grea, lucru care este îndeplinit”, a spus Zetea.

„S-a asigurat stabilitate Guvernului, s-au luat măsurile necesare într-o perioadă dificilă, criză financiară, război la granițe, pentru ca România să poată să fie în continuare unul dintre pilonii de dezvoltare în întreaga Europă, iar lucrul acesta este confirmat, până la urmă, de toate agențiile de rating internaționale”, a continuat el.

Vicepreședintele PSD susține că „la nivel local, în schimb, nu a existat niciodată o alianță”.

„În 2020 am candidat separat. Vorbeați înainte de Dâmbovița, acolo s-a rupt alianța – această alianță n-a existat la nivelul județului Dâmbovița niciodată. Eu sunt președinte PSD Maramureș, iar în Maramureș n-a existat niciodată o alianță PSD-PNL”, a adăugat Gabriel Zetea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.