Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepresedinte PSD, despre protestele anti-Ponta: Asa si? O face si noi? Facem razboi civil?

vasilescu, ponta, dragnea, psd

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a scris sambata pe pagina sa de Facebook ca si PSD-ul este capabil sa stranga oameni in strada, in urma protestelor anti-Ponta. Mai mult decat atat ea sustine ca poate strange 20.000 de oameni doar la Craiova si a lansat o provocare: "Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutul ala sa iasa la dezbatere".

"Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20 000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?", a scris Olguta Vasilescu pe pagina sa de facebook.

Cateva ore mai tarziu, a publicat o noua postare in care raspunde criticilor primite de la sustinatorii lui Klaus Iohannis. Concluzia acesteia este ca pe Iohannis il voteaza "analfabetii".

"Ultimele postari cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizantii nemtalaului, care mi-au umplut peretele privat de injuraturi. Astfel, am putut constata cu cine voteaza analfabetii, fiindca unul nu a nimerit o fraza corecta din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cat ati mai muncit o noapte intreaga...", a mai precizat vicepresedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.