Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD, după plecarea lui Heiuș de la ANAF: 'Demiterea era iminentă'

stiripesurse.ro
Gabriel Zetea

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea reacționează după plecarea lui Lucian Heiuș de la ANAF, spunând că „demisia este un gest de onoare, iar demiterea era iminentă”. El îi reproșează lui Lucian Heiuș colectarea defectuoasă a banilor la buget. „Dacă avem bani la buget, avem bani pentru a soluționa toate revendicările cetățenilor”, precizează Zetea, în contextul protestelor din țară.

„DEMISIE în loc de DEMITERE!
”Ultima coborâre” a șefului ANAF-PNL, Lucian Heiuș a fost făcută pe derdeluș, în luna martie, când a ales să schieze în loc să colecteze banii la buget! Demisia este un gest de onoare, iar demiterea era iminentă. Cum poți afirma că tu, șeful ANAF, ai aflat abia ieri despre problemele instituției pe care o conduci? Colectarea defectuoasă a banilor la buget este una dintre cauzele pentru care azi avem profesori în stradă și unul dintre motivele pentru care nu au crescut și mai mult pensiile!
PNL a lăsat încă o dată dezastru în urma lor! Așa cum ne-am învățat cu toate conducerile de dreapta, indiferent că ne referim la nivel guvernamental sau în fruntea deconcentratelor, peneliștii pârjolesc totul în jurul lor, în loc să construiască! În fruntea ANAF trebuie să avem o CONDUCERE COMPETENTĂ, care să își facă treaba! Dacă avem bani la buget, avem bani pentru a soluționa toate revendicările cetățenilor!”, scrie Zetea pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.