Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PSD: Iohannis, mai rău ca Băsescu

iohannis basescu

Preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii sunt atacaţi crunt din PSD. Mesajul este aproximativ acelaşi, diferă doar tonul, în funcţie de lider. Din capitala Olteniei, vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu este chiar mai dură decât restul social-democraţilor.

Vezi şi: Rovana Plumb: PNL a dispărut, acum e noul PDL

"Pueril, politicianist si batjocoritor la adresa romanilor - asa s-au comportat liberalii ieri dupa ce «tatucul» lor, Klaus Iohannis, a refuzat nefundamentat sa promulge scaderi de taxe pentru Romania!", spune primarul Craiovei.

Potrivit acesteia, liberalii fac in momentul de fata la fel cum au facut colegii lor din PDL in 2009-2010: "mai intai, au spus ca nu va fi criza, iar apoi au aplicat cel mai dur pachet de taieri de venituri si cresteri de taxe. Acum, dupa jumatate de an de sustinere a unui pachet de relaxare fiscala, s-au razgandit si nu il mai sustin, respingandu-l pentru ca nu contine si mariri de taxe!"

Vezi şi: Gabriela Firea revine în forță: Ce le cere liberalilor

Lia Olguţa Vasilescu mai spune că, după ce li s-a făcut pe plac şi s-a stabilit o scădere a TVA la 19%, liberalii au votat în unanimitate Codul Fiscal în Parlament.  "Dar in cele din urma a iesit Presedintele Iohannis si i-a trimis pe toti la locul lor, mai rau decat o facea Traian Basescu cu pionii sai din PDL! Acesti oameni vor sa conduca Romania? Mi-e teama ca nu ar fi decat o noua masa de manevra pentru un Presedinte care pare a avea o agenda ascunsa, o agenda politica fara nicio legatura cu interesul romanilor", concluzionează vicepreşedintele PSD.

Vezi şi: Alina Gorghiu, despre planul lui Victor Ponta: E o bătaie de joc la adresa populației

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.