Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD: Susţin o alianţă cu Pro România pentru parlamentare

Facebook
PSD

Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă alături de liderul Pro România, Victor Ponta, că este un susţinător al unei alianţe între cele două partide pentru alegerile parlamentare.

"Susţin public o astfel de alianţă. Fac lucrul acesta de mai mult de un an de zile şi cred că orgoliile trebuie lăsate deoparte şi trebuie să primeze înţelepciunea şi interesul cetăţenilor. După guvernarea dezastruoasă a PNL, PSD trebuie să înveţe din propriile greşeli şi din propriile eşecuri şi eu sunt un susţinător fără niciun fel de rezervă al unei alianţe de stânga, începând cu Pro România şi continuând şi cu alte partide care sunt în zona centru-stânga sau sunt dispuse să susţină un program electoral de stânga", a declarat Moldovan.

Radu Moldovan candidează la alegerile locale pentru cel de-al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea "Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud", alianţă electorală formată între PSD, ALDE, Pro România şi UDMR.

În judeţul Bistriţa-Năsăud, alianţa formată din PSD, ALDE şi Pro România, la care se adaugă UDMR pentru municipiul Bistriţa şi Consiliul Judeţean, are candidaţi comuni pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru cele 62 de primării şi pentru consiliile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.