Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele CJ Vaslui - un veritabil traseist politic, gesturi obscene către ziariști / VIDEO

foto youtube
dan marian gest obscen

Vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian, proaspăt membru PSD după o „carieră” de veritabil traseist politic (a făcut parte din PNL, PDL, ALDE), a comis gesturi obscene către ziariștii locali, în timp ce se afla pe holul Judecătoriei din Vaslui.

Potrivit Ziare.com, Dan Marian a venit cu un argument suprem, ca răspuns probabil, la materialele recente publicate de ziarul Vremea Nouă. Acesta le-a arătat jurnaliștilor, în cel mai golănesc și elocvent mod, degetul mijlociu!

Timp de peste 20 de ani, Dan Marian a pozat în omul corect care a intrat în politică doar pentru a face viața mai bună vasluienilor.

El este fost deputat de Vaslui și actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui.

Reacția golănească a vicepreședintelui Dan Marian a apărut într-un context sensibil. Acesta se afla pe holul Judecătoriei Vaslui pentru a participa la un termen într-un proces cu jurnaliștii.

Este perfect legal ca ziariștii să-l fotografieze sau să filmeze pe holul Judecătoriei Vaslui, cu atât mai mult cu cât persoana filmată este o persoană publică.

„Am cinci degete, le vezi? Dacă mă mai filmezi ți-l arăt pe ăla din mijloc! Știi nu? Ești nesimțit”, spune Dan Marian unui ziarist.

După arestarea baronului local Dumitru Buzatu, Dan Marian a intrat în PSD prin ușa din față a partidului, spre supărarea multor primari PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.