Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Comisiei pentru apărare îi critică pe polițiști pentru lipsa de reacție la congresul PNL: S-au făcut că nu văd copacii din cauza pădurii

Inquam Photos/ Octav Ganea
congres PNL

Vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu, îi critică pe polițiști pentru lipsa de reacție la congresul PNL: „La evenimentul politic al echipei Cîțu polițiștii s-au făcut că nu văd copacii din cauza pădurii”.

„L-am audiat astăzi (marți - n.r.) pe comisarul-șef de poliție Bogdan Berechet, directorul general al Poliției Capitalei în legătură cu reacția forțelor de ordine la încălcările normelor de protecție COVID19 din timpul celor 2 zile ale congresului PNL. Nu a răspuns la întrebările formulate de grupul parlamentar USRPLUS. Nici nu avea cum să răspundă. Pentru că reacția lipsită de fermitate a arătat cât de prost funcționează o instituţie din cauza politicului care se impune discreționar”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu, potrivit Mediafax.

Organizatorii au primit o singură amendă, de 10.000 de lei.

„Dar normele de protecție au fost încălcate de sute de persoane, inclusiv de rang înalt, din PNL. Aceștia au fost protejați de o instituţie care funcţionează prost sub presiunea politicului. Dacă la un eveniment privat sunt amendați cei care nu poartă masca, indiferent cât de mulți sunt, la evenimentul politic al echipei Cîțu polițiștii s-au făcut că nu văd copacii din cauza pădurii. Fără USRPLUS la guvernare, fără impunerea de reforme reale în instituțiile statului, România guvernului PNL rămâne pe vremea lui Dragnea. E un motiv în plus, perfect justificat, pentru a vota cât mai rapid moțiunea de cenzură pe care am citit-o în Parlament și pentru a avea, imediat, un guvern fără Florin Câțu, un guvern responsabil și responsabilizat în faţa românilor de obligația de a face reforme. Altfel, rămânem cu guvernul Cîțu, un guvern care doar împarte bani fără să rezolve, prin reforme reale, problemele României”, conchide vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.